Prima dată a fost berea cu lămâie care a schimbat percepția despre ce poate fi o băutură alcoolică. Apoi băuturile spirtoase au urmat trendul, iar J&B a urmat exemplul. Nu am multe de spus despre băutura alcătuită din suc de lămâie, Sprite, lime și, evident, J&B – e răcoritoare și suficient de tare cât să nu zici că bei un șpriț bine îndoit.

Ce-mi place mai mult decât băutura în sine este campania care o promovează. Mulți ar spune că îmbinarea sucului de fructe cu băuturile tari e nenaturală, ca și cum ai îmbina sunetul radio-friendly al muzicii pop cu mesajul abraziv al genului hip-hop. Exact asta a ținut J&B să demonstreze când i-au pus pe Macanache și Adda să-și cânte melodiile unul altuia. Poate e un pic prea subtil pentru alții, dar îmi place enorm ce le-a ieșit. Primul a fost Macanache, clip pe care l-am văzut la Andrei:

https://youtu.be/hxjRrMKlN6M

Trei zile mai târziu apărea și a doua îmbinare de stiluri:

https://youtu.be/C-lXTdRX1lU

Nu știu cât de mult transmit cele două piese ideea de a consuma noul sortiment J&B (care, din câte am înțeles, o sa fie disponibil doar în baruri), însă pe mine m-au făcut să caut alte coveruri făcute de artiști celebri. Unul e aici.