Idei la cald dupa Real Madrid – Barcelona

În momentul în care scriu rândurile astea sunt vreo 20 de minute de când s-a terminat meciul în care Barcelona a câștigat cu 4-3 înfruntarea cu Real Madrid, pe Bernabeu. Idei la cald? Câteva.

Carlo Ancelotti a transformat complet Madridul față de înfruntările de pe vremea lui Mourinho. Ronaldo și Bale fac bulevard în apărarea Barcelonei de mă apropii mereu de televizor în așteptarea unui gol. Marcelo a jucat bine, la fel și Di Maria de care îmi pare rău că n-a putut termina meciul.

Dispariția lui Puyol se resimte din plin în apărarea Barcelonei. Mascherano a fost total depășit în fața unui Benzema care a fost un fel de Dodel al Madridului. Messi trebuie să lase goana după goluri și să coboare ca mijlocaș, pentru a-i servi baloane lui Neymar, cel mai înfometat jucător al Barcelonei. Xavi nu mai are mulți ani până la retragere, așa că va fi rolul lui Messi să fie conducătorul de joc.

Întrebarea e dacă arbitrajul a dat-o iar de gard meciul ăsta. Cum două penalty-uri au fost total aiurea (unul de fiecare echipă), înclin să cred că da, dar la nivelul ăsta e foarte greu să discerni între un incident adevărat și ceva milimetric la limita regulamentului.

Și, nu în ultimul rând, cine merita să câștige în seara asta? Sincer vă spun că Real Madrid. Au fost mult mai amenințători, au avut jocul mai legat și au fost mai eficienți. Iar Ramos cred că nu mai e surprins că e eliminat la meciurile împotriva Barcelonei.

foto via

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.