Huawei P9 fotografiază precum un DSLR de top

scris de

in

Pasionații de portabilitate și concedii fără ditai aparatul în bagaj vor afla cu surprindere că noul Huawei P9 este dotat cu doi senzori și, implicit, două obiective ce oferă rezultate comparabile cu cele ale unui DSLR de top. Ce model?

Păi să zicem că e vorba de un Canon 5D Mark III, cuplat cu obiectivul 70-200 f2.8. Pentru că perechea asta a făcut poza de mai sus, nicidecum un Huawei P9.

chrome_2016-07-04_12-19-37

Se pare că Huawei nu a fost atent la episodul “Nokia filmează precum un DSLR de top”. Oricum, cine a pus mâna pe o cameră putea deduce că fotografia de mai sus nu are cum să fie făcută de un telefon.

Oricât de mult au lucrat cei de la Huawei la simularea profunzimii de câmp pentru modelul P9, tot nu se compară cu ceea ce poate realiza un senzor full frame ce are în fața sa un obiectiv 70 – 200 f2.8.

Pe lângă asta, urmează ca cei de la Huawei să le explice partenerilor de la Leica de ce n-au folosit măcar unul dintre aparatele lor…


Comments

3 responses to “Huawei P9 fotografiază precum un DSLR de top”

  1. Marius_Tomy Avatar
    Marius_Tomy

    Bună asta! Faci poze cu un DSLR de top și spui că sunt cu telefonul… Eu chiar cunosc pe unii care procedează invers. Fac poze cu DSLR-ul și juri că au fost făcute cu telefonul.

  2. Foarte bun articolul bravo, oricum pentru mine era clar de multa vreme ca acele poze de prezentare la orice telefon 99% nu sunt facute cu acel telefon.

  3. […] Huawei iar folosește fotografii făcute cu DSLR-ul. De data asta nici n-au mai așteptat să iasă telefonul pe piață. Episodul anterior; […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.