Hi-Q are videoclip nou: Luni

Hi-Q a avut o abordare potrivită în lansarea noului videoclip “Luni”. La On Air Music Awards cei trei au venit îmbrăcați gata de decolare, au lăsat clipul să ruleze pe display-uri și au spus câteva cuvinte după vizionare. Scurt și la obiect, fără lălăituri inutile.

Despre melodie

E un fel de “Nu am chef azi”, dar nișat pe ziua de luni, a mai plină de carne parte a săptămânii. O să prindă, ritmul m-a făcut să dau din cap, iar refrenul e ușor de reținut (deocamdată doar linia melodică, versurile puțin mai încolo). Mai mult decât atât, prevăd Timeline-ul din fiecare luni cu cel puțin un share pe melodia asta.

Despre videoclip

Lăsând la o parte product placement-ul, “Luni” e un videoclip colorat, oarecum contrar mesajului din cântec, pe ideea că dracul nu-i așa de negru. De la O-Zone încoace n-am mai văzut trei oameni alături de niște avioane și deja sunt în dubii cine e mai tare: Dan, Radu și Arsenie, că știu să-și țină echilibrul pe aripă sau Dana, Mihai și Florin, că pot să-și servească patria în caz de necaz armat. Până îmi răspund eu la întrebarea asta, poate vă dați cu părerea despre videoclip:


Comments

3 responses to “Hi-Q are videoclip nou: Luni”

  1. chiar acum ascultam melodia, foarte tare!!

  2. Clipul e vesel, haios si plin de viata. Faptul ca ei sunt instructori de ZBOR pentru copiii aia 3 are o dubla conotatie – ii invata la propriu tainele pilotajului, iar la figurat – tainele transformarii lenii in energie. Subtil si colorat, bine-ati revenit, Hi-Q!:)

  3. fain, sper sa se dovedeasca un succes.
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.