Headlineri anunțați pentru Untold Festival 2017

Published by Dan Pandrea on

They grow up so fast…

Știu că luna august pare foarte departe, dar timpul trece foarte repede când asculți muzica headlinerilor anunțați pentru Untold Festival 2017. Anul trecut au fost 5, acum avem parte de 7 nume.

Armin van Buuren și Dimitri Vegas & Like Mike sunt cei care au venit la Cluj începând cu prima ediție. Hardwell, Martin Garrix și Afrojack vor fi la a doua experiență pe Cluj Arena.

Noii veniți sunt Axwell & Ingrosso și Steve Aoki. Suedezii revin în România după ce ultima dată i-am văzut în formula Swedish House Mafia. Până când trio-ul se reîntregește, ne mulțumim cu Axwell & Ingrosso. Rău nu are cum să fie.

Steve Aoki a fost vara trecută în Piața Constituției și, de data asta, va avea parte de atmosfera care i se cuvine de la fanii muzicii electronice. Stilul său nu e chiar my cup of tea, dar este DJ-ul numărul 1 în ceea ce privește acțiunile caritabile.

Așa că la următorul Untold Festival, între 3 și 6 august, puteți să dansați și să strigați GG către scenă.

Melodia ascultată cât am scris articolul ăsta, fără vreo legătură cu headlinerii:


2 Comments

Ştiri zilnice - 23 ianuarie 2017 ⋆ revoblog.ro · January 23, 2017 at 17:31

[…] Headlinerii de la Untold 2017. Armin tot nu renunţă, aşa că vor fi 7 headlineri de data aceasta 🙂 […]

3 lucruri pe care noul Sony a9 trebuie să le facă pentru a converti utilizatori Nikon și Canon | Dan Pandrea · April 20, 2017 at 07:36

[…] Una dintre problemele gamei mirrorless Sony este bateria. Cel puțin pentru profesioniști, că pe mine m-a ținut câte o noapte de tras continuu la Untold Festival. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.