Harababura din spitale

Am tot respectul pentru doctorii care sunt tari in instalație, iau decizii pe moment și mai amână întâlnirea oamenilor cu Tătelu’. Acum că am pus disclaimerul ăsta, o întâmplare de azi:

Se face că trebuie să ajung la Spitalul Militar să iau o fișă de externare. Mă duc la cabinetul doctorului, văd că e ușa închisă și întreb în stânga și-n dreapta. Mi se răspunde că trebuie să vină. O jumătate de oră mai târziu apare și dom’ doctor. “Fișa e gata, dar trebuie să coborâți ca să vi se mai dea ceva. Va mai trebui să așteptați un pic.”

Mi-am luat moaca de ginere de nota 10 și m-am dus la tănticile care se ocupau de operațiune. Dau cu săru’mâna și întreb cât să mai aștept. Răspuns? “Mai așteptați”.

După vreo 20 de minute zic că e cazul să revin și să cer lămuriri, măcar o oră. Una dintre tăntici îmi spune că are multe de completat și că nu știe la ce oră să vin. Insist în a afla o oră, degeaba. Mi se spune să revin mai târziu.

Mă întorc la birou, mănânc ceva și pornesc din nou spre Calea Plevnei. Ajuns la Spitalul Militar am constatat că din secția de Dermatologie plecaseră și microbii.

Și cum ziceați că v-a mers azi?

3 Comments

  1. Mai asteapta oleaca si-ti povestesc

  2. harababura dar pana si spitalele sunt in moarte clinica

  3. si Romania nu e frumoasa? nu platim degeaba cas-ul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.