Ne-am hăhăit și azi

Un băiat de la Hotnews uită că postează de pe pagina publicației și îi urează o cazare între patru scânduri lui Victor Ponta. Lumea începe să râdă, Hotnews retrage postarea, publică scuze publice față de Victor Ponta și comunică încetarea contractului cu cel care a publicat mesajul, marcând startul miștourilor.

Ba să-l reangajeze, ba să-i facă public numele, ca să fie angajat de alte persoane. Pentru că Victor Ponta merită să crape. Ce-i drept, Ponta a atras pe bună dreptate ura multor dintre cei care au un job decent și pot formula o frază cu acorduri corecte.

Ce nu prea văd prin online este o apreciere a gestului făcut de conducerea Hotnews. Da, articolele lor au un caracter vizibil împotriva PSD, însă una e să scrii un editorial prin care aduci argumente împotriva acțiunilor membrilor PSD, alta este să bagi dedicații cu arome de colivă, cu tag la destinatar. Drept urmare, gesturile Hotnews de a-și cere scuze ca redacție și de a-l concedia pe autorul statusului arată că poate e loc de integritate și etică în presa din România, indiferent de afilierile și antipatiile politice.

Ah, da – către cei care s-au băgat în spatele hashtag-ului, aflați că speranțele voastre vor deveni realitate: Ponta o să crape. Toți ajungem acolo.

14915719_1397126896979184_3600513409552493596_n

Screenshot luat de la Mariciu.

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.