Greu cu romanii pe net

antonia
Se dă cea mai recentă piesă a Antoniei, Marabou, și se trece la analizat părerile oamenilor. Primul val a fost în rândul celor de pe Facebook și Twitter. Exprimări decente și nimic spectaculos. Apoi trec pe Youtube. La două ore de la publicarea melodiei un gog deja o copiase pe canalul său. La momentul scrierii articolului, gogul respectiv are 20.000 vizualizări pe melodia respectivă. Canalul oficial al Antoniei are 260.000 de accesări pe melodia respectivă, însă comentariile îmi arată că mai avem multe de învățat la capitolul apreciat artiști.

Spun din start că nu mă dau în vânt după muzica noastră de export, deși ritmul i-a contaminat pe mulți. Marabou e ceva diferit, e mai downtempo și, așa cum au zis vreo doi oameni în comentariile piesei, e numai bună pentru lounge. Olix de la Kiss FM spunea ieri pe Twitter că îi pare interesantă piesa. Mie îmi pare extrem de interesantă și poate mai schimbă ceva din ritmul și structura pieselor de la radio.

Revin la comentariile de pe Youtube. Am văzut câteva exemple de era să scap cana de cafea din mână: Mădălina Ghenea e mai bună decât Antonia pe motiv că e logodnica lui Gerard Butler, pe când fata asta de cântă e divorțată de un pitic din București (nu știu dacă e așa, am preluat informația în formă brută). Altă tută spunea că piesa și videoclipul sunt low budget, iar exemplele pot continua. Am tot văzut chestia asta la români și mi se pare că există o zicală: nu poate să iasă unul din groapă, că imediat sar 10 să-l tragă înapoi.

Străinii au fost decenți: melodia e frumoasă, Antonia arată bine, e un hit. Și dacă nu le-a plăcut melodia au avut grijă să aducă (țineți-vă bine!) argumente.

3 Comments

  1. Asta pentru că suntem un neam de țațe. Să ne fie de bine 🙂

  2. un neam de țâțe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.