Categories
Auto

The Grand Tour promite

Am intrat în octombrie, deci pot spune cu maximă bucurie că suntem la o lună distanță de The Grand Tour, noua emisiune în care Clarkson, Hammond și May vor da mașinile de-a latul. Mă rog… doi dintre ei.

În fine. Undeva la finalul anului trecut apăruseră niște clipuri înregistrate din turneul lor de live motoring și, recent, am văzut că unul dintre ele a apărut la calitate bună pe Youtube.

Deși a fost creația lui Clarkson și a producătorului Willman, The Stig a rămas proprietatea BBC-ulu. Așadar, cei trei au nevoie de un pilot neutru, care să diferențieze cumva mașinile testate.

Și, pentru că se întâmplă ca soarta să le așeze pe toate, noul pilot este Ben Collins, adică unul dintre oamenii care au stat în costumul The Stig. De fapt, Collins a fost primul Stig care a purtat costumul alb, iar colaborarea cu BBC a ajuns la final din cauza lansării unui volum autobiografic. Cum identitatea pilotului Top Gear trebuia să rămână anonimă, Collins a fost înlocuit.

Dintre cei trei prezentatori, Hammond avea să se întâlnească cu el în timpul filmărilor “Skyfall” din seria James Bond, unde Collins era instructorul auto al lui Daniel Craig. Hammond lucra la un material ce aniversa 50 de ani de filme James Bond.

Sunt convins că ce veți vedea mai jos e doar o fracție din multele glume ce vor fi îndreptate împotriva BBC-ului. Față de înregistrările de proastă calitate de anul trecut, clipul de mai jos e fix ceea ce trebuie.

https://youtu.be/MYJZG5Og2yg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.