google apps
E greu de crezut, nu? Apple este o companie ce se lasă purtată de un design extraordinar, în timp ce Google nu pare a fi compania care pune preț pe frumos. O fi adevărat la capitolul hardware, însă dacă aducem vorba de software, Google e cu mulți pași înaintea Apple. Rezultatul este cunoscut de toată lumea: Scott Forstall, tăticul iOS, a fost dat afară, iar Jonathan Ive i-a luat locul.

Între timp Google are o suită de aplicații unite prin același design atât pe platforme desktop, cât și pe cele mobile. The Verge a fost la fel de curios ca mine și le-a făcut o vizită celor de la Google, pentru a afla de unde a pornit tot procesul de redesenare a aplicațiilor. De remarcat faptul că angajații Google nu se feresc să vorbească despre Apple într-o manieră civilizată. Materialul de mai jos spune (printre altele) povestea aplicațiilor Google pentru iOS.

Rămâne de văzut prin ce va răspunde Apple. Sper că printr-un iOS 7 cu aplicații native cu aceeași identitate vizuală. Hai, băieți, că puteți!

Categories: Comunicare

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

1 Comment

O parere despre Apple iWatch - Dan Pandrea · February 19, 2013 at 01:08

[…] toate că îmi place foarte mult ce face Google în materie de design (aplicații, Project Glass), aș alege soluția Apple de extindere a funcțiilor telefonului mobil, pe motiv ca […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.