Noua Fabia pare genul ăla de mașină care merită o versiune VRS. I-ar sta bine în niște haine sport.

Cred că designerii Kia au făcut noul Sportage în ideea să fie un love it or hate it car. Eu fac parte din a doua grupă. Fața este mult prea complicată și recurge la artificiul obositor în care doar luminile de poziție sunt făcute să arate mișto, restul fiind trântite undeva mai jos. Am impresia că trendul a pornit de la Citroen.

Singurii care au reușit să evite problema asta sunt cei de la Nissan cu noul Qashqai. Arată bine de tot și la exterior, și la interior.

Și dacă tot vorbim de interioare, Renault a reușit după foarte mulți ani să creeze unul care să îmi placă.

Noua Astra cred că arată cel mai bine din toate hatch-urile de clasă C.

Zilele trecute, eram în spatele unui Tucson. Mi-am dat seama că mașina are stopuri desenate mișto, dar că designerii s-au gândit că e păcat să le strice cu semnalizatoare. Așa că le-au pus fix în bară. Ceea ce e nasol, că șoferul din spate te înjură degeaba că nu semnalizezi. Fiind din aceeași familie cu Kia, și designerilor Hyundai văd că le place să-și complice viața.

Și ultima chestie: Kia/Hyundai desenează cu prea multe linii, în timp ce Honda, campionul unghiurilor lovite cu biciul, scoate o mașină schițată atât de simplu și atât de bine.