De ce evita oamenii normali sa citeasca Gandul.info

Published by Dan Pandrea on

Se dă poza de mai sus (ciordită). Se dă și un articol pe Gândul în care se vorbește despre cerșetori. Pentru cititorul neavizat imaginea de mai sus arată o florăreasă și un băiat simpatic, ce ține de o chitară. Deci un peisaj specific Bucureștilor, toată lumea fericită, articol de nota zece, like și share dacă ești de acord.

Numai că eu știu care-i povestea pozei respective, ba chiar o cunosc pe “florăreasă”. Andreea, căci așa o cheamă, a organizat alături de colegii ei din PRIME România Congresul National al Studenților la Comunicare și au organizat un flash mob înainte de ediția din 2009. Am fost acolo, țin minte că toată strada Smârdan a fost plină de studenți care au participat la flash mob. Dacă vă uitați bine la poză veți vedea alți doi fotografi care surprind momentul.

Drept urmare Andreea poate fi recunoscută pe stradă drept florăreasă de Centru Vechi și nu știu dacă este tocmai decent pentru o persoană care a terminat o facultate la noi și alta prin străinătățuri. Sunt convins că într-o țară cu un sistem juridic bine pus la punct s-ar naște un proces pe tema asta, dar având în vedere lipsurile de la noi nu cred că se va întâmpla nimic.

Încă o chestie: Gândul afirmă că poza respectivă e luată de pe Mediafax. Am motive să cred că autorul pozei nu are nicio legătură cu trustul de presă. Revin mai târziu cu detalii.

În concluzie: de ce evită oamenii normali să citească Gândul.info? Pentru că e scris de idioți.

Categories: ComunicareCotidiene

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.