Gagica lui Dragnea e o falsă problemă

Văd că lumea a rămas după marele Congres doar cu ideea că e nasol să umbli cu o tipă mai tânără cu 30 de ani decât tine. Ceea ce, în contextul real, adică cel politic, nu contează absolut deloc. Faptul că Dragnea umblă cu una de 26 de ani e fix problema sa, mai ales că relația pare una de comun acord. Așadar, de ce tot o văd pe fata asta prin feed-ul de Facebook și pe la știri?

Din cel puțin două motive: diferența de vârstă e în continuare o problemă pentru publicul românesc. Am ținut să arătăm asta și când au fost alegerile din Franța, de parcă Macron ar fi dictat politica externă a României pe baza calității mariajului cu prima madame. Nu se cade, nu e bine, Dragnea și-a lăsat propria soție pentru una mai tânără. Dacă Dragnea era vreun etalon al moralității, puteam să-i luăm viața personală la rost. Ce bine că nu e!

Doi la mână: am impresia că, pe undeva, este și o urmă de invidie. Performanța de a atrage cărniță proaspătă atrage după sine atât admirație, cât și invidie. Motiv pentru care te detașezi și dezaprobi pe la toate colțurile.

Așadar, în timp ce vă dați cu părerea despre gagica lui Dragnea și cum se consumă relația (pe bune?), vedeți că inflația a mâncat jăratec, după un excelent program de guvernare. Făcut de cine?

Sper ca gagica lui Dragnea să vă țină de foame.

 

2 Comments

  1. Mai bine sa ne vedem de…nivelul nostru de trai :)))

  2. Yep. Asta facem noi, ca si restul globului, ignoram problemele reala pentru can can.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.