Gadget-uri numai bune de dăruit de Crăciun

A venit din nou perioada aia în care timpul e prea scurt pentru a alerga peste tot după cadouri. Așa că vă las mai jos 5 idei pentru oameni care apreciază un gadget dăruit cu cap.

KeySmart

Mai greu în ziua de azi să găsești un gadget util fără niște circuite care să consume energie. KeySmart vine să rezolve o problemă comună: maldărul de chei care se chinuie să intre în buzunar sau în geantă.

Necesită un pic de lucru manual cu montarea cheilor, dar funcționează. 90 de lei.

Un obiectiv foto vintage

Doar printr-un miracol vei prinde ceva la o calitate extraordinară. Asta pentru că obiectivele de acum 30 de ani nu erau la fel de performante precum cele de azi. Și pentru că timpul își spune cuvântul.

Găsiți multe pe OLX, eu am un Helios moștenit și, din când în când, îl mai scot la plimbări. Nu uita să iei și adaptor pentru montura aparatului pe care va sta.

Google Chromecast

E la a doua generație și poate reda atât Youtube, cât și Netflix, HBO și Deezer. Cei care folosesc Android sunt mai avantajați decât cei cu iOS, așa că Google Chromecast este un cadou bun de luat celor care sunt abonați la seriale.

Costă sub 200 lei.

Laptop Stickers

Ieftin și de efect, mai ales dacă le luați pentru cineva cu Macbook. Îl am pe al meu de 2 ani jumate și a rezistat bine. Luați repede, până nu scoate Apple toate logo-urile luminoase de pe laptopuri.

Anker SoundSync Drive

În continuare sunt mulți șoferi care folosesc telefonul în timp ce conduc. Asta în timp ce există atâtea soluții de a elimina problema. Una dintre ele vine de la Anker, un producător din ce în ce mai respectat.

SoundSync Drive are nevoie de un port USB și de unul Audio. Se montează pe bord, preia apeluri și redă muzica din telefon. 125 lei cu livrare expres de pe Amazon.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.