Am zis de mai multe ori că la capitolul entertainment (de calitate) stăm foarte prost. Cu un Bendeac ce se strâmba pe ecran până mai ieri și un “Trăzniți în NATO” care încă scoate episoade noi, singura șansă de a vedea ceva bun era pe internet, unde Sector7 scoate un umor ce-mi place.

Ieri însă am văzut ceva ce m-a lăsat zâmbind în fața monitorului: Istoria rap-ului românesc cu Florin Grozea și Cosmin Tudoran.

Sigur, nu e la fel de cizelat ca ceea ce a scos Jimmy Fallon cu Justin Timberlake, dar e un început pentru TVul nostru. Așa că un bine meritat “Doamne ajută!” pentru mai multe chestii de genul ăsta pe viitor.

IMG_0439


Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

3 Comments

Mihai Ioan · November 7, 2013 at 11:47

Trebuie sa recunosc, ma distreaza astia doi. :)) E clar ca nu fac rap, ci doar se prostesc. Cat despre hi-q, Dana Nalbaru era vocea, Florin este doar geniul din spatele versurilor.

    dan · November 7, 2013 at 11:48

    Zic ca e bine sa fii “doar geniul” din spatele versurilor 🙂

      Mihai Ioan · November 23, 2013 at 12:47

      Oh! Este foarte bine sa fii “doar geniul” din spatele versurilor. Am toate admiratia pentru Florin, pacat ca nu m-a ascultat acum cativa ani cand am spus ca Spotify is going big, we should make eok similar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.