Filme văzute în avion

Ziceam că sistemul de divertisment Qatar Airlines te poate salva de la nebunie într-un zbor de 7 ore. După ce am revăzut câteva filme din seria Marvel, am aruncat o privire și peste titluri despre care tot am zis că le văd, dar n-am mai apucat.

Greenbook

Viggo Mortensen face un rol foarte mare. Povestea a doi oameni din lumi total diferite, dar care au ce învăța unul de la altul curge frumos. Mahershala Ali e foarte bun. Neapărat de văzut dacă vă place muzica ceva mai mult decât ce se dă pe radio.

Gemini Man

Am găsit destule paralele cu Looper, filmul în care versiunea tânără a unui personaj trebuie să o omoare pe cea bătrână. Oricât de mult s-ar chinui Will Smith să arate niște emoții, tehnologia încă nu e acolo. Plus că niște efecte arată mai prost decât ar trebui.

Angel Has Fallen

La fel ca personajul său, Gerrard Butler nu prea mai poate. Norocul lui e că “Olympus has fallen” a fost mai bine primit decât “White House Down”, un film cu aceeași idee, lansat la 3 luni distanță. Angel Has Fallen e al treilea din serie și e al naibii de previzibil. De câte ori îi văd moaca ăluia care l-a jucat pe Stryker în “Wolverine: Origins”, filmul nu prea are ce să-mi mai ofere.

Joker

Crunt. Phoenix merită fiecare gram al Oscarului pe care l-a luat în acest an. Se spune că cei mai reușiți antagoniști sunt cei cu care ajungi să empatizezi. Todd Phillips (regizor) reușește să facă acest lucru într-un mod excepțional. Nu văd ca alt personaj de benzi desenate să aibă un film atât de bine făcut.

1 Comment

  1. Nu am vazut Greenbook, dar mi se pare interesanta descrierea pe care ai facut-o, deci la urmatorul zbor am la ce sa ma uit. Multam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.