Filme la final de 2020

Published by Dan Pandrea on

Wonder Woman 1984

Filmul e prost de la cap la coadă. Flashback-ul de la început este mult prea lung pentru ceea ce vrea să transmită, personajul lui Kristen Wiig n-are o evoluție corectă, efectele sunt aproape la fel de proaste precum serialul Flash. Păcat de jocul lui Pedro Pascal.

Cică Warner Brothers va face și al treilea film Wonder Woman, asta datorită numărului mare de oameni care l-au văzut pe HBO Max. Nici nu mai contează că aproape toată lumea a zis că filmul e o mizerie. Nota 5.6 pe IMDb în momentul scrierii. Acum 2 zile avea 5.9. Sunt curios unde se oprește.

Soul

Cea mai recentă animație Pixar pare făcută mai mult pentru adulți decât pentru copii. Filmul abordează criza existențială, perfectă pentru milenialii care sunt închiși în case. Acțiunea urmează rețeta clasică Pixar, cu obligatoriul moment lacrimogen în punctul culminant. Nu știu, faptul că nu e chiar atât de copilăros îl face un pic ciudat. Însă este un film bun. Nota 8.2 pe IMDb.

Death to 2020

Superb până la râs cu lacrimi. Lawrence Fishburne narează, Sam Jackson, Lisa Kudrow, Hugh Grant, Kumail Nanjiani, Leslie Jones, mama copiilor din How I Met Your Mother și Steve din Stranger Things comentează într-o manieră parodică. Regina Angliei e bestială! Vestea bună e că vor face unul și în 2021. Nota 7.0 pe IMDb.

PS: Mi-am dat seama că ultimul film pe care l-am văzut în cinema a fost Bad Boys for Life. În ianuarie! Sper ca 2021 să aducă o schimbare.

Photo by Jakob Owens on Unsplash


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.