Evitați husele din silicon de la Apple

scris de

in

Acum vreo 6 luni am profitat de niște puncte de loialitate strânse la Vodafone și am luat o husă Apple din silicon. Am zis că n-are rost să dau de trei ori mai mulți bani pe o husă din piele.

La fel ca în cazul cablurilor de date, se pare că Apple are probleme în a pune un plastic/silicon decent pe accesoriile lor. La aproximativ o săptămână de utilizare, a apărut o crăpătură în dreptul butoanelor de volum. În urmă cu câteva săptămâni, colțurile de jos au început să cedeze, lăsându-mă cu o husă complet inestetică. Și n-ar fi o problemă dacă era un alt brand, dar aici e vorba de compania aia care ia peste 80% din profiturile vânzărilor de telefoane la nivel global. Cumva, producerea unei huse decente de silicon le este străină.

Acest lucru este și mai dezamăgitor dacă iau în calcul faptul că husele din piele, făcute tot de Apple sunt mult mai bune. Folosesc de aproape un an o husă de piele pentru un iPad mini 2 și urmele de uzură sunt minime. Mi-a plăcut atât de mult, încât zilele trecute am mai luat una nouă de pe OLX.

Husa din piele pentru iPad mini 2, în varianta Midnight Blue. Urmele de uzură sunt minime.

Dacă vreți să vedeți cum arată o husă din piele după 8 luni de folosire, aruncați o privire aici. Dacă vreți o husă care să nu vă dea prea mari bătăi de cap, încercați variantele de la Vetter. M-am oprit la asta. Între timp, hai să punem de-o sfântă rugăciune pentru ca Apple să facă o husă de silicon decentă.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.