Evitati FJSC-ul!

Am adunat atâtea povești despre FJSC încât pot spune răspicat că e o facultate de toată jena. De la poveștile soților Coman, până la Bădău am auzit tâmpenii multe și povești ale studenților care își dau seama prea târziu că FJSC-ul va intra în categoria “trebuie să termin o facultate”.

Ultima poveste se leagă de clasicul în viață, Horea Bădău. Credeam că n-o să mai abordez subiectul, însă modul în care domnia sa (vezi, am respect pentru profesori, nu ca nesimțitul de Auraș) tratează un subiect scăpat de sub control mă fascinează.

Din punctul meu de vedere Piticu putea să-l înjure pe Bădău de mamă în privat, însă ca profesor de FJSC să faci publică o discuție privată și să dai la liber numărul de telefon al bloggerului mai devreme menționat, denotă ipocrizie. Cum era aia cu etica și deontologia în presă? Dă-o-n mă-sa! La ce ne trebuie? Hai să ne spălăm izmenele în public și apoi să mergem la cursuri și să ne prefacem că mirosul de ciorapi e brusc transformat în arome de zambile.

Drept urmare, dragi elevi de a 11-a și a 12-a, evitați FJSC-ul! Jurnalismul adevărat e pe moarte (uitați-vă la rapoartele SATI), găsiți-vă alte pasiuni. Orice, numai nu mizeria asta de facultate.

PS: Profesorul meu de media a plecat de la FJSC la CRP pe motiv că nu putea să-și facă treaba.

facepalmfoto via


Comments

2 responses to “Evitati FJSC-ul!”

  1. Anul trecut eram pe cale sa dau la FJSC. Mi-am depus dosarul, am vazut care-i treaba pe-acolo, iar la admitere nu m-am mai prezentat. Consider ca am luat o decizie de nota zece. 🙂

    1. Te felicit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.