Categories
Muzica

Evenimentele dance trezesc apucaturi consumeriste


Nu există o senzație mai tare decât aceea de a fi clasa a 12-a și piesa ta să fie în topurile radiourilor. Cam așa spunea Will Smith când a fost intervievat de James Lipton în The Actor’s Studio. În ultimul an m-am ocupat de organizarea evenimentelor dance, 4 la număr, iar statul pe lângă DJ m-a făcut să îmi dau seama ce înseamnă pasiunea asta și cât de contagioasă poate fi.

Unul dintre motive este conceptul de “touring”, însă nu despre asta vreau să vorbesc. Mă leg de “jucării”, iar anul acesta au apărut multe. De exemplu am scris la momentul respectiv despre lansarea Pioneer DDJ-WeGO, cea mai ieftină consolă a celebrului producător. De asemenea a fost poziționată și ca entry-level. Dacă la început am fost sceptic, acum am ajuns să mi-o doresc:

Binențeles că a deveni DJ nu înseamnă doar un player și un laptop frumos, ci multă muncă, pasiune cât să umple Stadionul Național și un strop de noroc. Duminică dimineața, pe la ora 5, Cristi (coleg de facultate) punea pentru prima dată muzică la Arenele Romane. Două controlere, un laptop și niște muzică bună de terminat un party pe cinste.

https://soundcloud.com/survi/5-00-am-arenele-romane

Toate elementele astea te fac să visezi, să te vezi acolo. Unii reușesc, alții ajung să organizeze evenimente. Nu e rău. Ajungi să faci poze de genul ăsta. Cu toate astea nu strică un DDJ-WeGO de Sărbători. cc @MoșCrăciun.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.