Categories
Muzica

Eurovision: cui ii pasa?

Am fost în Camera Verde a Eurovisionului, după ce locurile rezervate de către TVR au fost ocupate de alți oameni. Trec cu vederea acest incident minor, a fost mai bine că am stat în Camera Verde.

În timp ce-i vedeam pe toți cum intră în Camera Verde, mă întrebam cui naiba îi pasă de Eurovision. Pe bune, uitați-vă la ce se dă pe radio. Vedeți piesa lui Cezar promovată la fel de intens precum Zaleilah? Nici eu. Cât despre megascandalul de după emisiune, m-am abținut cumplit să nu râd. Mega site-ul de un extraordinar angajament, Exclusiv News (ăla care spama wall-ul lui Andrei Leonte, după ce a câștigat X Factor), îl trage la răspundere pe producătorul emisiunii.

“Dar vai! Nu e posibil! Așa ceva? Vă rog să trageți la răspundere!”

Să mori tu? E a nu știu câta oară când dau peste o situație râsu-plânsu, noroc cu Dan Manoliu că știe cum să răspundă calm la întrebări. Next!

Luminița Anghel se plânge că a fost atacată energetic. Nu s-a fumat subiectul ăsta? N-ar fi cazul să-l lăsăm pe Aliodor Manolea cu treburile lui? Există două tipuri de oameni: cei care știu să piardă și cei care n-au auzit de așa ceva. Next!

Partenera lui Toader Păun, Oana, a fost o prezență deranjantă (ca să mă exprim decent). Eu nu știu dacă ăsta i-a fost rolul sau așa e în realitate, însă tonul vocii și gafele multiple au fost oribile. Și dacă tot am ajuns la prezentatori, trecem și la cei patru magnifici, unul și unul, zeii divertismentului. Despre ei n-am ce spune decât că aștept cifrele de audiență. De obicei te poți exprima mult mai ușor dacă ai niște date oficiale în spate.

În rest, rămâne cum am stabilit: Eurovisionul este o joacă drăguță, de cele mai multe ori fără impact în industria muzicală europeană. Nimănui nu-i pasă.

PS: Nici acum nu mi-a venit SMS-ul de confirmare/infirmare a votului. GG!

cheloo

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

One reply on “Eurovision: cui ii pasa?”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.