Etica si Deontologia

acest post nu va fi scris cu diacritice (mi s-a acrit!)

Ultimul proiect pe sesiunea asta a fost taman la Etica si Deontologie. Cel mai complex de pana acum, proiectul a stors nervii si energia din fiecare student, dar ce nu facem noi pentru o nota mare?

Cateva puncte pe care vreau sa le subliniez:

1. Oamenii din institutiile subordonate sau coordonate Guvernului habar n-au cum sa completeze un chestionar. Asta este foarte neplacut pentru cel care prelucreaza informatia, adica eu si colegii de echipa. A nu se intelege ca TOTI se incadreaza sub aceeasi umbrela, a fost vorba doar de cateva cazuri care au reusit de minune sa ma faca sa mai am putin pana dau cu laptopul de gresie.

2. De prin clasa a 8-a cand am inceput sa lucrez in Power Point, am avut o manie de a face slide-uri reusite si, implicit, prezentari reusite. Cateva lucruri imi displac: lipsa unui design bine pus la punct, basculantele de text ce apar pe fiecare slide (excludem cursurile profilor de seminar, Dumnezeu sa-i binecuvanteze!), persoanele care stau cu spatele la auditoriu si citesc direct de pe slide si anumite pozitii ale corpului care chiar nu dau bine (profa de Retorica si profu’ de Etica si Deontologie au subliniat problema asta).

3. Ca tot veni vorba de prezentari, sunt un mare fan al lui Steve Jobs, deoarece mi se pare un orator extraordinar. Drept urmare, doua filmulete de mai jos va vor arata cum stau eu la capitolul aspiratii:

Si al doilea:

PS: Nu folosesc diacritice de fel 😀

1 Comment

  1. dar ca un bun comunicator / viitor PR-ist ce esti o sa le folosesti nuuuuu?:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.