Embrace: muzica lui Armin se schimbă și asta e bine

Noul album al lui Armin van Buuren arată că olandezul nu stă pe loc și se mișcă bine spre stilurile care prind azi. Spre deosebire de puritatea pe care trancerii și-o doresc la fiecare album, Armin arată că, dacă dorește să rămână relevant, muzica sa trebuie să evolueze.

Albumul Embrace respectă structura celor care au fost înaintea sa: numele primei melodii este omonim cu cel al albumului și reprezintă o îmbinare de stiluri acustice și electronice (Imagine, Mirage, Intense), iar a doua melodie este primul single al albumului (Going Wrong, Not Giving Up On Love, This Is What It Feels Like). Prima melodie aduce trompetele în muzica trance, în timp ce a doua este o colaborare cu Mr. Probz și care s-a descurcat binișor pe internet, deși fanilor le place enorm să critice îndepărtarea lui Armin de stilul original.

Dacă alegi să asculți albumul nebăgând în seamă lamentările puriștilor, este foarte posibil ca melodiile recente ale lui Armin van Buuren să îți placă din ce în ce mai mult. Albumul e disponibil peste tot, nu mai dau link-uri. Preferata albumului:


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.