Ediție APE Magazine dedicată ASOT500

14247_216322922282_216269542282_3624940_6887662_nToată lumea petrece în această perioadă – muzica trance își cinstește unul dintre copiii favoriți. Emisiunea A State of Trance a ajuns la ediția cu numărul 500 și, așa cum am mai spus și înainte, cinci continente vor sărbători prin tot atâtea evenimente marca Armin van Buuren. APE Magazine dedică o ediție a revistei electronice emisiunii ASOT. Ce am găsit în seara asta m-a bucurat, dar m-a făcut să-mi pun o întrebare foarte importantă: de ce nu face nimeni o revistă de genul ăsta? Nu neapărat să trateze EDM-ul, ci muzica noastră în general, cu bune și cu rele.

În ultimii ani am observat ca EDM-ul românesc s-a dus frumos și pe afară. Mai țineți minte când Sistem au ajuns în playlist-ul lui Tiesto? Anhken a luat piesa Soare, a transformat-o după propriul stil , așa a făcut și cu piesa Lose You a celor de la Hi-Q. Adrian Ivan (Mr. Pit) vă place? Dar Claudia Cazacu? Oare de ATA a auzit cineva (Tiesto cu siguranță, chiar și Armin). De Edward Maya chiar nu am de ce să vorbesc, topurile o fac pentru mine.

Prin urmare materialul clientului există și trebuie să revin la întrebarea de mai devreme: de ce nu și la noi? Nu e rentabil? Poate.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.