Earin – căștile pe care aproape mi le-aș cumpăra

scris de

in

Începutul articolului e pentru fete. Vă mai aduceți aminte de filmul “Definitely Maybe”? Cel cu Ryan Reynolds și Isla Fisher (nevasta lui Sacha Baron Cohen), în care primul îi povestește fiicei despre niște timpuri în care alerga după niște fuste. Eh, începutul filmului mi-a atras atenția, pentru că personajul lui Reynolds avea o pereche de căști foarte mișto:

http://youtu.be/bDAlFhnY4tg

Mi-a plăcut foarte mult conceptul, iar acum acesta a devenit realitate. Niște suedezi au pornit o campanie pe Kickstarter, pentru a strânge suficiente fonduri pentru ceea ce ei numesc “Earin”.

Pe scurt, este vorba de o pereche de căști de data asta chiar fără niciun fel de fir. Cu o baterie de doar 50 mAh, suedezii promit o autonomie de 3 ore. Pentru momentele în care n-ai nevoie de ele, căștile intră într-un cilindru cam cât o baterie și se încarcă automat.

De ce zic că aproape mi le-aș cumpăra? Deși îmi place mult ideea, autonomia slabă mă face să aștept primele review-uri. Al doilea lucru este chiar lipsa firului dintre cele două căști. Suedezii spun că ambele căști au un sistem de prindere ce împiedică ieșirea din ureche. Iarăși aștept să văd niște review-uri. Până atunci vă las cu clipul lor de prezentare și cu informația conform căreia au depășit deja suma de pe care o cereau (179.000 lire):

http://youtu.be/5lF3U3dyn2k

Dacă își dau seama cum să pună notificări de proximitate și un microfon care să meargă pe apeluri, atunci vor fi extrem de populari.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.