Duminică la X Factor – Decizia

Aseară am fost pentru prima dată la X Factor – Decizia, adică emisiunea de duminică, unde câte un concurent pe săptămână părăsește concursul. Aseară a fost cazul băieților de la Refresh, care în urma duelului secund au fost eliminați de domnul Adrian “eu am făcut sound-ul «Stay With Me», nu Edward Maya” Sînă. Deciziile celorlalți doi membri ai juriului au fost absolut normale, fiecare susținându-și elevul. Modul în care a analizat Adrian a fost perfect corect: băieții au avut scăpări pe alocuri și s-a văzut că au fost marcați de al doilea duel consecutiv.

Pe Antonia nu am reușit să o aud prea bine, mai ales că era ta-su lângă mine și urla ca la peluză, așa că merg pe mâna publicului, însă nu cred că scapă de duel data viitoare.

Îi dau dreptate lui Arhi în ceea ce privește modul de a genera suspansul în emisiune. Te ține în scaun, însă la al treilea concurent deja devine obositor.

Cu Andrei am vorbit cu mult după încheierea emisiei, probabil că în culise s-au tăiat niște torturi și s-au deschis niște șampanii. Așteptarea mi-a adus aminte de grădina zoologică și publicul ce așteaptă apariția starului “necuvântător”. A fost pentru prima dată când am apucat să vorbesc cu el mai mult timp, să îl asigur că face o treabă bună (întrucât Andrei e foarte critic asupra performanțelor sale) și că “afară” există oameni care îl susțin și fac tot posibilul să îl promoveze. Urmează o săptămână în care piesa aleasă de el va lăsa o impresie bună și va trece mai departe.

Ne auzim, twitterim și likeuim sâmbăta viitoare!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.