Categories
Muzica

Drepturi de autor, de imagine? Da-le naibii!

Anul trecut Xteria cumpăra drepturile de a promova Ministry of Sound în cadrul party-urilor pe care le-am făcut în mai și septembrie. Toate bune și frumoase, până când am descoperit că nu știu ce pub din Centrul Vechi făcea într-o vineri un party cu același nume. Am pus mâna pe telefon, am sunat la Londra, am sunat și la pub și am rezolvat situația: party-ul nu s-a mai ținut pe motiv de avocați britanici. Partea proastă e că în România se continuă tradiția. La o săptămână după Sensation White aflam de la Sandra că în Târgu Mureș era un party cu aceeași tematică. Mișto, nu?

Acum văd că la Băile Felix are loc un party care se numește, țineți-vă bine, Sensation IN White! Diferență, frate!!! După party-ul de la Romexpo am stat de vorbă cu Optick să-l întreb care-i faza cu organizarea de evenimente-clonă. Din fericire DJii n-au nicio legătură, ei doar prestează. Și cu toate astea Băile Felix își face rebranding. 🙂

sensation in whiteApropo, văd că evenimentul e powered by Kiss FM. Oare oamenii ăștia ce părere au de faptul că susțin și promovează un eveniment făcut pe brânci și furat după ideea unor olandezi? Dăcât întreb.

 

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

2 replies on “Drepturi de autor, de imagine? Da-le naibii!”

Ma macina cumplit treburile astea, mai ales ca le vad in fiecare zi. Daca as fi in locul acelor DJ, nu as presta la un eveniment de un asemenea nivel, care in mod clar nu are cum sa iasa bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.