newton mail

Două update-uri Newton Mail

scris de

in

Prin toamna trecută întrebam dacă are rost să plătesc pentru un serviciu de mail. Până la urmă, am prins o ofertă de Black Friday și l-am instalat. De atunci, băieții de la Newton Mail tot bibilesc la el și au anunțat două chestii mișto în ultima săptămână.

Prima dintre ele este varianta beta pentru Windows. Este disponibilă doar pentru utilizatorii cu subscripție activă, ceea ce e un pic contraproductiv. Prima versiune conține lucrurile de bază, fără toate brizbrizurile de pe celelalte versiuni. Mai mult, mail-urile nu intră automat, ci trebuie să dai refresh manual.

Newton a anunțat că de săptămâna viitoare vor actualiza frecvent aplicația de Windows, adăugând pe rând funcțiile prezente de pe celelalte platforme. Deocamdată, mail-urile intră și pleacă fără probleme, cu tot cu atașamente.

A doua chestie este și mai mișto: Newton poate fi controlat prin Alexa. Cam inutil pentru români, dar foarte tare pentru engleji, Alexa poate citi și gestiona (arhivare, ștergere) mail-urile primite. Toate fără a pune mâna pe vreun gadget. Sper ca integrarea cu Alexa să fie primul pas în disponibilitatea Newton la capitolul asistenți virtuali. Detalii aici.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.