Două cu Bădău

Unu la mână că și-a scos link-ul ăla de analytics, ca să nu mai vadă haterii cum Google Analytics îl fură la trafic (numai că monitorizarea încă se face). A doua e că bloggerul de succes Horea Bădău încarcă poze de 7MB bucata. Ca să fie bine, să nu fie rău.

Hai și a treia din oficiu: încă aștept articolul ăla din care să aflu ce bloggeri cumpără fani pe Facebook.

PS: Da, știu: sunt un hater infect, care se gudură pe lângă Manafu. Mă gândeam să-i duc lui Zoso o tavă de cârnați de Pleșcoi, că tot m-a invitat la un grătar.


Comments

6 responses to “Două cu Bădău”

 1. haters gonna hate, ofc.

 2. Horea Badau a gasit o trambulina excelenta de a “urca” (oare?) in online pe seama unor bloggeri cu notorietate si rezultate in social media indiscutabile !
  E trist, cand te uiti pe comentariile primite, numarul de distribuiri in retele sociale – foarte slaba interactiunea in jurul ideilor propagate !
  Nu ma pronunt fata de trafficul lui Horea ! Insa, ca modalitate aleasa de promovare, o apreciez drept .. contraproductiva !

 3. Dan, nu urci in online dacă toată lumea zice de tine că ești imbecil. faci niște trafic pe moment, dar rămâi cu eticheta.

 4. @Vali :
  probabil si-a construit strategia pe principiul mioritic “merge si asa” !
  repet, nu cunosc de traffic are, dar constat ca nu strange comentarii !
  ne putem gandi, ca nici nu devine credibil, in ceea ce face si sustine !
  e trist, daca va continua sa loveasca in Manafu & Co.
  in curand, se va victimiza precum WC Tudor ..

 5. Are scriptul de T5 pe blog, e destul de bun pentru căcaturile pe care le scrie. Dar nu aprobă decât comentariile care sunt in ton cu ce scrie, pe care care ii arată că a greșit nu. Mi-a povestit cineva aseară că i s-a cerut nume, prenume și număr de telefon ca să i se accepte comentariul care îi arăta că greșea și, după ce i le-a dat, tot nu i s-a aprobat.

 6. Tocmai ce am fost la o intalnire cu un blogger care traieste drama neacceptarii comentariilor pe blogul domnului profesor. E asa de devastat, incat data viitoare mi se va confesa la vreo cateva beri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.