Două chestii din trafic

scris de

in

În cazul în care faceți o pauză din înjuratul primăriei că ține pe loc sistemul ăla de monitorizare de milioane de euro, citiți despre două chestii care fac traficul absolut mizerabil.

if-you-ever-feel-useless-remember-that-somebodys-job-is-to-install-turn-signal-systems-at-bmw-indicatorsPrima ar fi lipsa totală a semnalizării. Știm că am râs toți când am văzut imaginea asta, dar e o problemă de care unii șoferi chiar nu țin cont. Zilele trecute era să văd doi gigei cum se împrietenesc la un schimb de amiabilă, pentru că primul a tras de volan fără să comunice intenția celuilalt.

Al doilea lucru e forțarea roșului la semafor. Șoferii care se bagă la chestia asta sunt de două tipuri: ăia care intră pe roșu cu bună știință, în ideea că nu s-a pus verde la ceilalți și cei care abia trec de trecerea de pietoni într-o intersecție blocată, se pune roșu și ei decid că cel mai bine ar fi să continue și să-i blocheze pe cei care vin din dreapta. Întâlniți astfel de cazuri în intersecții mari, gen Perla și Ferdinand cu Mihai Bravu.

PS: M-am înfipt în claxon săptămâna trecută pentru că un tată responsabil, cu copil în dreapta s-a hotărât să intre în banda mea, de pe șina de tramvai. Fără semnalizare. Și fără să se asigure că are spațiu să facă asta. Binențeles că mi-a făcut semne că sunt nebun.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.