DOLCE Sport – Echipa Bloggerilor: 3-0. Stiu fotbal ca limba CHINEZA ;) Vezi AICI motivul pentru CARE antrenorul a bagat in sedinta INFLUENCERII

Published by Dan Pandrea on

Într-o întâlnire de foc de sâmbăta trecută, echipa bloggerilor a întâlnit mult mai experimentata formație a DOLCE Sport, grupare ce îl are în acest moment sub contract pe nimeni altul decât Viorel Moldovan. Cu o reușită și alte două assist-uri, Moldogol a scos blogging-ul din cap echipei adverse și cu siguranță a dat o lecție despre ce înseamnă fotbal adevărat.

Cu toate acestea echipa bloggerilor, condusă de pe margine decât nimeni altul decât cel mai exotic antrenor al blogosferei, Cristi China-Birta, a avut o zvâcnire pe finalul partidei, profitând de avantajul omului în plus, în urma eliminării lui Vlad Enachescu pentru cumul de cartonașe galbene. Cu toate acestea eforturile bloggerilor au fost în zadar, portarul Ion Manu fiind la înălțime.

După o înfrângere la scor de nereprezentare, antrenorul Cristi China și-a băgat echipa în ședință, unde tensiunile și-au făcut apariția între membrii echipei. Cu un astfel de rezultat așteptăm să vedem cum se va prezenta echipa bloggerilor la următorul meci sau dacă Cristi China va mai apuca un meci pe bancă, zvonurile spunând că finanțatorul echipei este deja în căutări pentru o nouă soluție.

*Ce ați citit mai sus reprezintă încercarea de a mă alinia la presa sportivă de astăzi. În realitate a fost un meci frumos, presărat cu momente bune, glume, oameni de calitate și goluri frumoase. Ocaziile de pe final au ridicat pulsurile spectatorilor, în final plecând de acolo cu ideea că meciuri de acest fel nu ar trebui să se oprească aici.

foto via

[fbphotos id=399756133385347]


3 Comments

Marius Matache · March 19, 2012 at 09:20

Atat de tare te pricepi incat nu l-ai recunoscut si pe Iulian Miu, fost jucator in prima liga la Steaua :))

    dan · March 19, 2012 at 09:32

    Imi intaresti prima propozitie din ultimul paragraf :))

Campaniile din blogosfera romaneasca (ultimele doua saptamani) | refresh.ro · March 26, 2012 at 12:04

[…] Pentru a promova faptul ca va transmite meciurile Euro 2012, Dolce Sport i-a chemat pe bloggeri la un meci de fotbal impotriva colaboratorilor televiziunii si a unor fosti jucatori profesionisti. Cum era de asteptat, bloggerii au pierdut, dar cica experienta conteaza 🙂 Gasiti detalii la Marius Matache, Alex Tunaru, Toma Nicolau, Laurentiu Buica, Cristian China-Birta, Mircea Mester, Bogdan Ciuclaru, Adi Zabava si Dan Pandrea. […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.