DJI “Mavic” Mini 2 e deja în magazine

scris de

in

Sunt două moduri nasoale prin care un produs nelansat poate ajunge în văzul publicului. Primul ține de nerespectarea unui embargo media. Al doilea presupune ca Best Buy să ți-l pună deja la raft.

În orice caz, a doua generație Mini a celor de la DJI va fi disponibilă din prima jumătate a lunii noiembrie. Am pus Mavic între ghilimele în titlu pentru că DJI renunță la acest nume în cazul noii drone.

Specificații? În primul rând, noul model înregistrează video 4K (față de 2.7K), folosește noua telecomandă a modelului Mavic Air 2 și are o rază de acțiune de 10 km (același sistem ca la Mavic Air 2). Cât privește autonomia, drona promite până la 31 minute de zbor. Greutatea rămâne la 249 grame.

Mini 2 va avea funcția de fotografiere a panoramelor, dar se va limita doar la Quickshots, fără Active Track. Pentru cea din urmă, trebuie să cumperi Mavic Air 2.

Prețul crește cu $50 pentru versiunea de bază ($450) și va ajunge la $600 pentru echiparea Combo (trei baterii, geantă de transport, încărcător pentru baterii, plus alte accesorii).

Păreri la cald, mai ales că am prima generație? E foarte bine că au trecut la sistemul OccuSync, pentru o conexiune mai stabilă. Rezoluția 4K e nice to have, însă n-am avut până acum impresia că ceea ce filmez cu Mavic Mini este pixelat. Rămâne de văzut calitatea video a noii drone, mai ales că senzorul pare neschimbat.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.