DJI are eveniment de lansare pe 27 aprilie. Sloganul “Up Your Game” indica în urmă cu câteva zile noua generație DJI Mavic Air. Scăpările confirmă acest lucru.

Specificații DJI Mavic Air 2

Față de generația anterioară, veștile par a fi foarte bune. Timpul de zbor crește de la 21 la 34 de minute. Senzorul crește un pic – de la 1/2.3″ la 1/2″ – dar păstrează același număr de megapixeli: 12. Partea bună e că veți putea face panorame de 48 megapixeli direct din aer, fără să le treceți printr-un program. Mavic Air 2 va înregistra la rezoluție 4K, cel mai probabil la 60fps (informația nu este certă).

Panoramă DJI Mavic Mini

Noua dronă a celor de la DJI se va folosi de tehnologia OcuSync 2.0, pentru o conexiune mai bună cu telecomanda. Drona va emite semnalul video la rezoluție 1080p. Va avea la bord funcții de Active Tracking (ActiveTrack 3.0), Point of Interest 3.0 și QuickShots.

Distanța maximă pe care utilizatorii o pot acoperi este de 8 kilometri, iar viteza maximă este de 68.4 km/h.

Cel mai curios lucru este faptul că DJI Mavic Air 2 va putea fi controlată prin aplicația DJI Fly, nu prin DJI GO 4. Pentru cei care nu știu, DJI Fly este aplicația lansată odată cu apariția dronei DJI Mavic Mini, iar interfața este foarte minimală. Ca atare, este foarte posibil să vedem un update considerabil al aplicației și, cu puțin noroc, un firmware update pentru DJI Mavic Mini, cu ceva funcții în plus.

Fotografii DJI Mavic Air 2

Sursa fotografiilor este ANATEL (Ancom-ul din Brazilia), semn că DJI Mavic Air 2 este pregătit să apară pe rafturile magazinelor. Vă las o poză mai jos, pe restul le puteți vedea în articolul sursă. Rămâne de văzut dacă noul Air va fi mai ușor decât vechea generație. Și cu cât.