Categories
Cotidiene

Despre proasta patriotardă

Fetița lu’ tata a plecat la Londra “la studii” și s-a izbit cu capul de zidul realității. Acela al unei societăți bazate pe valori și pe aportul individului la mecanismul unui întreg. Nu ești bun? Nimeni nu e de neînlocuit. Pentru o fată care nu e în stare să facă un simplu acord între subiect, ce-i drept multiplu, și predicat, textul pe care l-a scris nu mă miră. Deloc.

Pentru că, așa cum spunea un profesor în liceu, obișnuința e una dintre constantele omenirii. Drept urmare e mai bine să o arzi prin Centrul Vechi seară de seară, fără griji, decât să te formezi într-o societate ce demult a îmbrățișat capitalismul. Mai multe despre subiect la Auraș.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

6 replies on “Despre proasta patriotardă”

Despre proasta patriotarda – un articol de prostul retard….Daca fiecare isi permite sa faca prost pe fiecare….imi arog si eu acest drept.

Dan, vad ca tu stii multe despre “societăți bazate pe valori și pe aportul individului la mecanismul unui întreg.” Nu-i asa ca ai fost in Anglia si ai demonstrat acolo ca, datorita articolului astuia si mai ales titlului pe care l-ai ales, esti bun si de neinlocuit? Nu-i asa ca, in loc sa aleaga pe cineva din tara lor, te aleg pe tine, la prima vedere si fara nicio recomandare? Asa gandeam si eu acum ceva vreme. La fel si “proasta retardata”. Ce i-o fi venit acum sa fie, pe deasupra, patriota?! Nesimtita!

Ce parte din “nimeni nu e de neinlocuit” n-ai priceput? Daca tu ai impresia ca eu ma pun deasupra tuturor, atunci mai citeste o data.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.