Despre moartea lui Paul Walker si continuarea Fast & Furious

S-a tot vorbit despre decesul lui Paul Walker în astea două zile de mi-a ieșit pe nas. Pentru cei ce nu stiu, Paul Walker este actorul care a influențat adolescența oamenilor de-o vârstă cu mine, prin rolul lui Brian O’Connor din seria de filme “The Fast and The Furious“.

Nu m-a deranjat valul de “Rest In Peace” care mi-a inundat feed-ul de Twitter și Facebook. Nu, m-a deranjat altceva. Am văzut câțiva indivizi care au spus că moarte lui Paul este ironică. Să joci atâta timp un personaj care trăiește la limita dintre viață și moarte și să mori într-o mașină… Nu este deloc ironic, ci mai degrabă cinic. Nu e nimic mai dureros decât cinismul pe care viața îl oferă din când în când.

Binențeles că peste două săptămâni vom uita cu totul de Paul Walker și ne vom aduce aminte de el abia la următorul Fast & Furious (care a fost decalat), când îl vom vedea pe Vin Diesel plângând după Walker. Făcând abstracție de faptul că încă nu s-a răcit mortul, o idee de continuare a seriei:

Deja știm că Statham vine după Vin Diesel să distrugă tot ce are mai bun pe lumea asta. Aici intervine moartea lui Walker. Ce-ar putea sa facă scenariștii e să-i impuna lui Diesel un sofer de calibru, pe care îl va găsi în Tokyo. Așa are și Lucas Black șansa să revină în franciză ca Sean Boswell. Și sper ca Fast & Furious 7 să fie ultimul din serie. Că n-are rost.

Cât privește decesul lui Paul Walker, n-o să uit niciodată cum s-au aprins luminile acelui Nissan Skyline de la începutul 2 Fast 2 Furious.


Comments

2 responses to “Despre moartea lui Paul Walker si continuarea Fast & Furious”

  1. Ai pus punctul pe i. Si eu am vazut o multime de, cum s-o spun mai frumos, inapoiati, care tot spuneau ca moartea lui in asemenea circumstante este ironica. Raman in continuare socat(de ce nu stiu) de cinismul unora. In legatura cu seria 7, din cate am inteles filmasera aproape toate scenele lui Walker, prin urmare nu stiu cum ar putea suci povestea scenaristii. Ramane de vazut ce vor incropi. Ar putea devia putin si s-a concentra pe firul Diesel vs Statham si moartea lui Han din 3.
    P.S. Eu imi aduc aminte cum tasneau aburi din lateralul acelui Skyline. Ca un taur pregatit pentru corida. 😉

  2. […] data de lansare va fi decalată (inițial filmul era anunțat pe 11 Iulie 2014). Alte păreri aici, aici sau […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.