Despre forma si mai putin despre continut

Published by Dan Pandrea on

Preiau de la Zoso știrea apariției pe bune a produselor Beats by Dre în România. Citisem mai demult că niște tipi își luaseră țepe cu niște căști ieftine care s-au dus în primele săptămâni de utilizare, la fel ca tipul de la Unirii pe care l-am văzut săptămâna trecută cu o pereche Monster Beats bandajate cu cea mai ieftină bandă izolieră.

Problema unor astfel de căști e prețul. La un momentdat s-a iscat o discuție între producătorii de muzică electronică de pe Twitter și concluzia a fost că poți găsi produse mai bune la prețuri mai mici. Însă cum Beats au devenit must have-ul oricărui DJ care vrea să arate că e acolo sus, oamenii de marketing sunt scutiți de ceva muncă. Mă întreb ce fac cei de la Pioneer, de la superbele HDJ-1000 n-am mai văzut nimic care să cucerească scena muzicii electronice.

Cât despre credibilitatea produsului original am de spus doar două lucruri: Beats Audio a fost fondat în 2006 printr-o colaborare între Dr. Dre, Jimmy Iovine și compania Monster Cable. La rândul său compania din urmă a avut probleme prin 2009 cu niște cazuri de advertising mincinos (cam cum vrăjea AQUA Carpatica cu 0 nirtați).

Moving on…

Categories: Muzica

1 Comment

HP lanseaza noi laptop-uri (P) : Music Oriented Blog · July 2, 2012 at 16:48

[…] Două lucruri mi-au captat atenția la eveniment: Beats by Dre și “ultrabook”. Despre Beats am mai vorbit și se pare că nu m-am înșelat, deoarece am stat vreo doua minute cu ele la urechi […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.