Categories
Cotidiene

Despre cum am eu o parere proasta

Si acum că s-a terminat X Factor aș vrea să dedic câteva rânduri celor care sunt avizați, specialiști, profesioniști și excelenți dătători cu părerea. Luăm ca exemplu ultimele ediții ale X Factor și wall-ul aceluiași concurs, loc unde săptămână de săptămână se stârnea câte un mic Jihad. Chit că era vorba de susținătorii lui Alin, Andrei, Iulian, T&L sau cei ai Dianei Hetea, ceea ce s-a văzut pe wall a fost de o prostie inimaginabilă.

Cel mai mult m-am amuzat la auzul sintagmelor “hai să recunoaștem că”, “hai să fim serioși” și “afonilor”, de parcă avem pe lângă noi adevărați lideri de opinie. Pe lângă greșelile grave de scriere și lipsa aproape totală a gramaticii, cei care și-au găsit o nouă groapă de nisip pe Facebook nu țin cont de faptul că X Factor își decide câștigătorul pe baza gusturilor.

Oricât de multe argumente ar aduce cineva într-un astfel de mediu, un “profesionist” se va trezi întotdeauna să spună că nu ai dreptate. Iar ca ultimă idee: poate că oamenii de la Intact ar fi trebuit să introducă ceva moderare pe wall, dar am uitat ca tot ei au site-ul gsp.ro.

foto

6 replies on “Despre cum am eu o parere proasta”

Ai foarte mare dreptate, si pe mine m-au deranjat postarile cand le-am vazut insa nu ai ce sa le ceri mai mult.cel mai bine este sa ignori si sa nu te cobori la nivelor celor care ajung sa se jigneasca intre ei, in loc sa-si sustina favoritul decent.e pacat,dar cam asta gasesti in romania cel mai des:mahala.important este ca andrei a castigat si pe merit,indiferent de ce spun altii.nu pot sa-ti spun decat ca am un foarte mare respect pentru el,rar ti-e dat in ziua de azi sa intalnesti asa oameni,de o modestie aparte ,si, asta, zica cine ce-o vrea te face sa fii om(ceea ce majoritatea au uitat demult sa fie datorita rautatii, invidiei, sau pur si simplu placerii de a se da in spectacol).in fine, felicitari pentru voi, prietenii lui andrei pt ca l-ati sustinut atat de mult si intr-un mod elegant:D

Principala problema a protestatarilor e ca fetele care nu au implinit varsta majoratului l-au votat cel mai mult. Cu cea mai mare mandrie spun ca il vreau pe Andrei ca model pentru o generatie despre care auzim ca naste la 13-14 ani. Mesajul pe care el il transmite este necesar generatiei actuale.

Asta spun pentru ca nu au altceva ce sa-i reproseze.e normal sa aiba fani de toate varstele.asta inseamna sa fii artist..sa te placa lumea de la mic la mare.oricum e eronat ce zic ei, pot sa-l asigur pe andrei ca nu are fani doar de 13-14 ani.eu am 20 si nu l-am votat pentru cum arata,ci pentru ce transmite de fiecare data.
p.s si mama l-a indragit de la inceput si are peste 40 de ani.
Asa ca, sa zica ce-or vrea important e ca a castigat, chiar mi-am dorit din suflet sa se intample asta.

Si eu cred ca nu e vorba de varsta(sau numai de varsta) celor care il votau. E adevarat ca iti transmitea emotie si tot ce vrei, si din nou cred ca nu e numai despre cum arata. Sa fim seriosi, Mihai Morar a stiut si ce melodii sa-i aleaga, el e om de radio, cunoaste bine ce muzica( repet, MUZICA !!! nu Inna si altii de “talia” ei) prindea la public, asta e PAREREA MEA!!!
Si cei cu afoni si una-alta sunt nemultumiti( fie asa, sa nu se zica ca vorbesc urat de ei ).
Si bineinteles ca mai am ceva de comentat: Cei care administreaza pagina oficiala X Factor de ce dau voie tuturor sa posteze pe wall? Atunci cand vrei sa cauti ceva postat de ei pe wall iti ia ore, la cate postari au! Si e groaznic de enervant!!!

Foarte mare dreptate ai cu postul . întotdeauna s-au găsit , se găsesc şi se vor găsi unii “deştepţi” care să comenteze faţă de un lucru sau de o decizie . În loc să îl aprecieze pe Andrei , să îl felicite , unii aruncă cu noroi în el doar pentru simplul fapt că nu a ieşit cine credeau ei că trebuie sau cine voiau să iasă . Asta e lipsă de maturitate şi invidie din plin . Dar cel mai important e că Andrei a câştigat pe merit , şi nu prin alte mijloace cum susţin alţii , şi băiatul ăsta ar trebui să fie un model de sensibilitate si infantilitate pentru noi toţi , nu un punct unde toţi pot să-şi arunce tot ce e mai mizerabil din limbaj şi comportament .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.