Dependenti de electricitate

După un somn nu tocmai reușit am zis să mă duc mai devreme la birou ca să am spor. După 20 minute de muncă lăudabilă se ia curentul. Gândindu-mă că e ceva de scurtă durată am continuat să lucrez până s-a dus bateria laptop-ului (foarte repede), evident neterminând ce mi-am propus.

Fără curent am început să îmi dau seama că nu pot nici măcar o cafea să beau, întrucât ibricul a devenit prea vintage și acum folosim soluții inteligente de la Nesscafe. Nu pot să folosesc apă caldă din cauza centralei care are nevoie de electricitate. Nu pot să ascult muzică la sistemul audio pentru că știți voi de ce.

Practic singura mea legătură cu exteriorul era abonamentul de date al telefonului, dar până și bateria unui HTC se duce repede când traficul de date e pornit. Așa că până să ne dăm de ceasul morții că iar face Facebook figuri și că Tweetdeck ne întâmpină cu “internal server error”, mai bine ne facem o cafea la ibric și ne uităm pe geam.

foto

3 Comments

 1. Sa ma fi vazut aseara cum am urcat 6 etaje cu pungile de cumparaturi in maini, la lumina telefonului si cum am facut dus la lumina lumanarilor (nu a fost deloc romantic).
  Noroc ca a venit lumina cand a trebuit sa-mi usuc parul, caci altfel trebuia sa-mi bag capul in cuptorul de la aragaz.
  Da, e crunt fara electricitate. Noroc ca tine bateria la Kindle mai mult. 🙂

  • Sa ma fi vazut pe mine cum imi iau o ceasca pretioasa, incarc expresorul cu pastila necesara, pun apa si apoi canci cafea :))

  • SerenaBluemoon

   January 12, 2012 at 14:04

   Eu sunt plina de vanatai ca m-am lovit de toate alea prin casa ca nu eram la mine ca sa stiu toate pe unde sunt si sa ma feresc…degetul meu mare care a lovit scaunul ii injura pe cei care au oprit curentu pentru mai bine de o ora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.