De ce o să fie în carantină toată țara

La data de 19.03.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art 352 alin. 1 din Codul penal, constând în aceea că, în data de 19.03.2020, două persoane domiciliate în oraşul Avrig s-au deplasat în piaţa agroalimentară a oraşului Avrig pentru a oferi spre vânzare legume şi fructe, deşi acestea erau plasate în izolare la domiciliu din data de 17.03.2020, încălcând astfel dispoziţiile art. 8 alin. 1 din Ordonanţa militară publicată în Monitorul oficial nr. 219/18.03.2020″, se arată într-un comunicat al Parchetului General.
De asemenea, procurorii din Avrig au deschis un alt dosar pe numele unui bărbat care, deşi era plasat în izolare la domiciliu, s-a deplasat joi în municipiul Sibiu, la Registrul Auto Român, pentru a-şi înscrie în circulaţie autoturismul personal.

Hotnews

Sunt oameni care pur și simplu nu pricep. Oameni care nu fac conexiunea între lucruri elementare și care au drept de vot. Uitați-vă și la clipul Recorder cu pensionarii care fac ce știu ei mai bine.

Chestiile astea nu s-ar fi întâmplat sau ar fi fost mult mai rare dacă am fi avut o poliție care să-și dea cu adevărat interesul. Fiind implicată, ar fi căpătat și respectul cuvenit unei instituții responsabile de siguranța cetățeanului. Neprotejând cetățeanul, acesta ajunge să-și bage picioarele în general în orice fel de autoritate.

Stați în casă și aveți grijă de voi!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.