De ce in continuare iPad

Published by Dan Pandrea on

Știu că Samsung a lansat diferite mărimi ale tabletei Galaxy Tab, pentru a satisface nevoile specifice ale concurenței. După cum bine știți Apple se rezumă doar la Noul iPad și la generația anterioară, deținând în continuare primul loc în vânzări. Pe lângă toate motivele pentru care tableta Apple este în continuare pe primul loc (exact ca Adi Minune și Daniel Gyorfi, pentru finii cunoscători), eu vreau să aduc în discuție unul:

Producția muzicală a fost rezervată doar calculatoarelor performante, însă un iPad cu GarageBand se descurcă admirabil. Am mai spus că nu vei deveni un al doilea Marius Moga folosind-ul, însă tableta se descurcă admirabil. Dacă îi atașezi un controller MIDI, cum ar fi propriul Keystation 88es, atunci poti să ai parte de instrumentul perfect de repetat și de înregistrat. Lucrarea se salvează imediat și o poți împărți cu ușurință celor cu care repeți.

Eu am făcut asta cu un iPad de primă generație și n-am avut nicio problemă, fapt pentru care am devenit un fan și mai mare al iPad-ului. Unii dintre voi vor spune că și tabletele pe Android știu chestii de-astea, ceea ce este corect. Diferența majoră între cele două se regăsește în latență: dacă iPad-ul scoate o cifră de până în 7 milisecunde, un Samsung se oprește pe la 500.

foto via

Categories: Muzica

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.