De ce Fuego?

Fuego
Azi m-a trăznit o întrebare apăsătoare: de ce e Fuego ținta tuturor ironiilor dâmbovițene (le putem spune și mișto-uri)? N-am putut găsi niciun motiv. Mai toți ne legăm de cunoscuta melodie “Împodobește, mamă, bradul” (sper că ăsta-i titlul). M-am uitat peste CV-ul lui Paul Surugiu (căci așa îl cheamă) și am văzut cursuri de canto, profesor Marius Țeicu și Facultatea de Teatru. Deci omul știe, însă motivele pentru care e luat la mișto îmi scapă. Un motiv real.

Recunosc, până și eu m-am folosit de imaginea lui pentru a genera reacții, Bunescu a avut mai mult succes ca mine. O pseudo-explicație pentru asta constă în faptul că Fuego, un artist relativ tânăr, are un public ce se încadrează în cel al farmaciilor Catena.

Diferența dintre Fuego și Hrușcă, un alt artist ironizat, este că nativul din Turda este prezent în cultura populară (pot spune chiar urbană) tot anul, pe când deținătorul de ler apare odată cu luna a 12-a din calendar. Deci lui Hrușcă îi putem identifica factorii de amuzament. Ler, chitară și concerte la Sala Palatului. Fuego? Zău că am rămas în pană de idei.

Așa că vă rog să comentați: de ce e Fuego luat la mișto?


Comments

3 responses to “De ce Fuego?”

  1. Pana acum erau luati in ras manelistii, iar acum nu stiu ce dracu’ au cu el? Are un public al lui, are spectacole, multe spectacole si, mai ales, n-a jignit pe nimeni. De ce il provoaca toti frustratii, nu inteleg. Nu a iesit pe la emisiuni sa faca scandaluri, nu s-a comparat cu niciun alt artist. A cantat si a facut spectacol pentru publicul lui fidel. Si asa il stie lumea, un baiat la locul lui. Dar, daca un prost arunca o piatra intr-un rau, o suta de destepti nu reusesc s-o scoata… Poti sa retractezi ulterior. Degeaba! Raul a fost facut si nu se mai poate repara nimic. Si oamenii sunt superficiali si, pun botu’, ca sa zic asa, mult prea usor la tot felul de can-can-uri. Pacat, mare pacat! Are voce, transmite emotii, are talent ! Ar merita cu totul alt tratament la el in tara.

  2. Eu nu as spune ca are public fani farmaciilor Catena . pentru ca place chiar si tinerilor .Eu merg anual in USA la prieteni si de fiecare data I-mi cer sa le aduc CD -uri cu Fuego ,Mentionez ca si prietenii mei si cunostintele lor care sunt romani iubesc muzica lui FUEGO .ba chiar ar vrea sa -l invite acolo candva . Cei care vorbesc urat despre el sunt invidiosi pentru ca nu au ajuns la valoarea lui .

  3. Invidioșii rad de Fuego. Omul este cineva în România. Cei ce rad de el sunt vai de ei. Sa razi de un om care canta alături de vedete sinsa nu razi de comasării cu manele care sunt căutați de politie… Dar în România trăim rau din cauza proștilor care sunt în acest popor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.