Categories
Muzica

Dash Berlin la Arenele Romane

Am urmărit cu interes evoluția Dash Berlin în topurile internaționale și pot spune că de la momentul Till the sky falls down omul ăsta nu s-a oprit din produs piese excepționale. Așa că era normal să-l văd în persoană la Arenele Romane, chiar aseară. Evenimentul a fost organizat de Xteria (despre care voi vorbi cu altă ocazie) și a început la ora 22:00. Având în vedere că aveam să stau acolo până dimineața am ajuns pe la 11 jumate, când am intrat pe ultimele piese ale lui Paul Mendez.

Apoi au urmat Snatt & Vix. Au ales piese bune (printre care și Ferry Corsten – Feel It) și au mixat în general bine (spun in general bine pentru că în a doua oră au avut un mic train wreck). S-a băgat și un Cold Shower, lumea a fost fericită și băieții i-au făcut loc lui Dash Berlin.

Și uite așa a venit Dash Berlin, fără elicopter, dar cu o energie debordantă. Nici nu știu cu ce piesă a început că imediat a trecut la o altă piesă foarte bună de-ale lui Ferry Corsten, Punk. Din acel moment piesele au început să curgă, am reascultat Apollo Road, același din concertul ATB de la Brașov și am putut să vedem cum tricouri Dash Berlin zboară din mâinile DJ-ului și cum o tabletă ne spune Salut, București! sau Multumesc!

Timp de două ore am văzut unul dintre cei mai energici DJ din sfera muzicii trance. A comunicat cu publicul, l-a răsfățat și l-a încântat. Cât privește următoarea sa vizită aici – nu știu când și unde, dar știu că după atmosfera creată îi va face plăcere să se reîntoarcă.

PS: Am sechestrat aparatul foto al Andrei și mi-am făcut de cap cu el. Check it out:

[nggallery id=40]

2 replies on “Dash Berlin la Arenele Romane”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.