Categories
Cotidiene

Cum se negociază pe OLX

De când eram în școală aveam tangențe cu combinatori, tipi care luau produse bune pe bani puțini sau reușeau să vândă telefoane pe bani frumoși. E un limbaj aparte care fascinează la persoanele astea. Prin liceu îi știam pe băieții din centru care vindeau telefoane, fix lângă reprezentanțele operatorilor de telecom.

Din cauza miturilor urbane generate de oamenii ăștia (da, sunt mituri urbane, cam câte tunuri poți da când vinzi telefoane?), negocierea a devenit strict o modalitate de a trage țepe fraierilor. Pun pe OLX un produs la prețul de 450 lei și primesc mesajul de mai jos. Când îi arăt că sunt deschis la negocieri, se trece la jigniri. Pentru că atât putem.

negociere-olx

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

3 replies on “Cum se negociază pe OLX”

Urat. Si eu am avut tangente cu dubiosi din astia. Avantajul meu e ca aveam propriul prieten dubios care se ocupa de schimburi, asa ca ii pasam lui cam tot ce voiam sa vand.

Eram intins pe un pat, ma uit in jos si vad o domnisoara frumoasa oferindu-mi un foarte placut masaj erotic. Zambesc si las capul inapoi pe perna.

Deodata, dupa cateva minute scurte, nu mai simt nimic. Privesc iarasi in jos, domnisoara a disparut. In acel moment realizez ca nu am brate. Fara a avea prea multe optiuni, raman acolo, frustrat si nesatisfacut.

Asa m-a facut articolul tau sa ma simt. Unde este finalitatea?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.