Categories
Cotidiene

Cum să dai share direct pe Instagram în iOS 14

iOS 13 avea o chestie bună de tot: “Copy to Instagram” în meniul de share. Se deschidea o fereastră cu două opțiuni, “Story” și “Feed”, prin care puteam să postez fără să salvez fotografia în Photos. Când am trecut pe beta-ul iOS 14, funcția a dispărut. Am zis că va fi reintrodusă până la apariția oficială a noului sistem de operare. Dusă a fost. Am căutat pe forumuri și am dat de oameni care se plângeau de același lucru, fără vreo soluție la orizont.

Recent, am căutat din nou și am descoperit cum să dau share direct în Instagram, fără să mai salvez fotografia în aplicația Photos. Voi folosi aplicația Lightroom ca exemplu.

Mai toate aplicațiile de editare foto au un buton de Share. Lightroom îl are în colțul din dreapta sus. Dacă apăsați pe el, apare o listă de opțiuni. Prima dintre ele este “Share to”. Aceasta duce la următorul ecran.

În mod normal, ar fi trebuit să avem și opțiunea “Copy to Instagram”. Deși n-am văzut pe nimeni să anunțe, această funcție a fost încorporată chiar în butonul “Instagram” din imaginea de mai sus. Tot ce trebuie să faceți este să țineți apăsat pe el.

“Open in app” face același lucru precum “Copy to Instagram” în iOS 13.

Viața poate reveni la normal.

Photo by Prateek Katyal on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.