Cum am mixat la Shine Festival

Dacă ați urmărit ce am scris în ultima vreme, atunci știți de concursul cu mixurile. Până la urmă, am înscris un mix și am ajuns pe scena Arenelor Romane, în cadrul Shine Festival.

Nu, băieții n-au avut timp să monteze CDJ-uri și alte nebunii și nici măcar n-am avut parte de o pereche de căști. Tot ce am avut în față a fost iPad-ul ăsta:

A video posted by Dan Pandrea (@danpandrea) on

Aplicația pe care am folosit-o a fost Traktor DJ, o soluție de mixat pe care cei de la Native Instruments se pare că au dat-o uitării. Oricum, funcțiile puse la dispoziție sunt extrem de bine așezate pe ecranul unui iPad și am avut posibilitatea să lucrez cu ambele mâini (față de versiunea de iPhone, unde multitouch-ul este riscant).

Nu e rău ce a ieșit. În afară de o mică scăpare la a doua melodie, chiar nu mă așteptam ca un mix pe un ecran tactil să ruleze atât de bine.

Dacă vă surâde ideea mixurilor pe tabletă, găsiți aici iPad-uri. Câteva fotografii de la festival găsiți aici.


Comments

2 responses to “Cum am mixat la Shine Festival”

  1. Foarte bun mixul, sa mai faci. Spor!

  2. […] Primește același procesor de pe noile iPhone 13, deci se va mișca foarte bine. Pierde însă jack-ul audio. Asta îi va încurca un pic pe cei care folosesc iPad-ul pentru a mixa melodii. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.