Categories
Auto

Cum mi-a salvat Waze duminica

Plec ieri din Constanța pe la 6, alimentez cu benzină undeva până în centura orașului și setez destinația București. Bucurie mare intrând pe autostradă: “în două ore suntem acasă!”. Din păcate nu, Waze mă atenționează că imediat după Fetești mă aruncă de pe autostradă.

Încerc să aflu de ce, îl sun pe colegul de trafic Ștefan să-l întreb dacă știe despre ce e vorba. Aveam să aflu că niște țărani care n-au auzit de odihna din ziua a șaptea au decis să dea foc câmpului. Așa că ies de pe autostradă la Fetești, o iau glonț spre Drajna pe drumul 3A să văd dacă e chiar așa de groaznic. Până la intersecția cu DN 21 liniște și vreo 3 mașini depășite. La Drajna am dat peste cei mai incompetenți agenți de rutieră: unul dădea indicații, celălalt stătea în intersecție și nu făcea absolut nimic.

Așa că, decât să stau pe DN 3A și să dau peste aceleași echipaje nepregătite, am urmat traseul Slobozia – Urziceni – București, un drum pe parcursul căruia Waze s-a dovedit a fi aplicația perfectă pentru notificări în timp real.

Și uite așa a intrat Waze în topul aplicațiilor preferate.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

4 replies on “Cum mi-a salvat Waze duminica”

Din nefericire, am prins si eu blocajul de duminica-ziua intai a săptămânii-am reusit cu greu sa ies pe la Drajna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.