Cum mi-am luat țeapă de la o curvă

Hai să povestim o povestioară frumos povestită: am auzit la un moment dat de o curvă în oraș, lumea vorbea despre ea și-i recomanda serviciile. Normal că mai erau unii ce cârteau, dar ce să le faci? Nu poți mulțumi pe toată lumea. La un moment dat un cunoscut al urbei a încercat serviciile curvei și s-a declarat profund nemulțumit de acestea. Lumea a luat repede la cunoștință și a început să-și dea coate și să vorbească aprins pe tema asta. De atunci curva a fost privită cu neîncredere de cercul lărgit al cunoscutului urbei. Unii dintre ei s-au gândit și au spus că nu vor apela niciodată la serviciile curvei.

Până când curva s-a scăpat că oferă servicii cu livrare și finalizare la doar 50 lei per număr. Cunoscuții urbei s-au năpustit ca furnicile la miere, să aibe și ei parte de un număr. Unii chiar de mai multe. Când să primească satisfacția garantată maxim, curva s-a codit, că a fost o greșeală de comunicare, a dat-o la întors și a promis o reducere de 5% pentru orice alt număr din oferta. Cunoscuții urbei au început iar să se dea cu fundul de pământ și să urle din gură de șarpe. Ce nedreptate, ce lipsă de respect față de consumator. Cam nasol când nu iese specula, nu?

Această mică povestioară povestită nu are nicio legătură cu Cel.ro și întâmplările relatate de Zoso, Arhi și Mariciu.


Comments

11 responses to “Cum mi-am luat țeapă de la o curvă”

 1. E prima oară când merg la curva asta, jur! :)))

  1. Pai n-ai ascultat si tu de cunoscutii urbei, bre? Te-ai repezit sa dai ca surdu-n clopot!

 2. E o mica greseala… E 80 lei/numar. :))
  Foarte tare analogia! :))

  1. L-am luat pe Mariciu drept sursa. Se pare ca a negociat mai bine decat ceilalti.

   1. Eu nu-l cunosc pe acest Mariciu, eu zic ce zice tatalor, zoso. 🙂
    Anyway, not like I care. De la episodul cu iPad-ul de acum cativa ani, cel.ro nu exista pentru mine. Doar ma distrez de pe margine. :))

 3. Hahahah ma gandeam ca ai innebunit :)) Abia la final m-am prins. Buna asta!

 4. […] “hoți” etc. etc. Nu le-a ieșit specula, după cum povestește foarte plastic Dan aici. S-au repezit să dea ca surdu-n clopot! […]

 5. Cam penibil totuși să plângi în fața unei curve și să-i ceri dreptate în cazul unei nedreptăți. Apoi ia-o și așa: dacă erai tu curva? Te lăsai sodomizat de clientelă?

  1. Spiritul justitiar exista pana in momentul in care trebuie sa deschizi gura larg si sa stai la primire.

 6. Aceasta pagina de facebook este dedicata clientilor pagubiti de magazinul online Cel.ro (Corsar Online SRL), in vederea formularii unei PLANGERI PENALE COLECTIVE.

  Va rog sa documentam in jur de 20 de situatii reale de abuz, inselaciune a Cel.ro fata de dumneavoastra (sau dupa caz, mai multe) si apoi sa depunem plangerea penala colectiva.

  Mentionez ca si eu sunt un client pacalit de acest magazin online.

 7. […] “hoți” etc. etc. Nu le-a ieșit specula, după cum povestește foarte plastic Dan aici. S-au repezit să dea ca surdu-n clopot! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.