Cum începe producția muzicală

Țin minte că prima dată când am zis Vreau să produc muzică, m-am lovit de imposibilitatea de a exersa și de a încerca. Era toamna lui 2007 și Tiesto venea în România pe 1 decembrie și nu oricum, ci cu dorința de a cunoaște oamenii care îi remixează cel mai bine piesa Carpe Noctum.

Am deschis laptopul și Reason (pe vremea aceea asta foloseam) și în două săptămâni am înscris cântecul iar la finalul sistemului de votare am ieșit pe locul 25. A doua zi am primit vestea că m-am calificat în finală de pe locul 9, întrucât niște băieți fraudaseră sistemul de votare. A fost unul dintre cele mai frumoase momente și aș minți dacă aș spune că vreau să îl uit.

De data asta concursul la care particip are ca premiu un instrument ce ajută foarte mult la procesul creativ, M-Audio Oxygen 49 v3, așa că un sprijin din partea voastră este foarte apreciat. Regula concursului este simplă: postezi o poză pe wall-ul Pro AV Shop cu tine și un instrument și cea mai votată poză (a.k.a. plăcută) câștigă premiul. Simplu, nu?

Poza cu care m-am înscris este aici.

PS: dacă sunt câștigător mă vedeți live la Acoustic Bloggers.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.