Cum a fost la Maratonul Avengers

scris de

in

În urmă cu câteva săptămâni, Cinema City a anunțat că face Maraton Avengers. Adică Infinity War și End Game proiectate unul după altul. Ieri m-am așezat în scaun, am mâncat o tonă de popcorn și am reușit cu succes să-mi controlez vezica.

Dincolo de filme (End Game merită un articol separat, dar asta după vreo alte 3 vizionări), atmosfera a fost bună. Cred că a fost cel mai bun public de cinema din care am făcut parte. Oameni cu aceeași pasiune pentru povestea pe care Marvel a scris-o timp de 11 ani, oameni de la care, pentru prima dată, n-am auzit “da cine-i ăla?”.

Toate locurile decente din sala 7 din Mega Mall au fost ocupate. Cred că doar primele 3 rânduri au fost libere, semn că există o oportunitate și pentru următoarele filme ce fac parte dintr-o poveste mai amplă. De exemplu, în decembrie vom avea ultimul Star Wars din “saga Skywalker”. Nu zic că ar veni lumea la un maraton de 8 episoade, dar la ultimele două, cele cu generația nouă de actori, cred că sala ar fi la fel de plină.

Cât despre End Game, las aici ce am scris aseară, la cald:

M-am întors după un maraton de vreo 6 ore. End Game este enorm, epic, fantastic din punct de vedere narativ, oferă destul fan service pentru cei care au urmărit toate filmele MCU. Cred că-l mai văd de vreo 3 ori la cinema. PS: Oricât se bun sau nu o să-l considerați, Marvel merită maxim de apreciere pentru logistică.

Photo by Annie Spratt on Unsplash


Comments

One response to “Cum a fost la Maratonul Avengers”

  1. […] pentru a face față cererii. Un altul constă în vizionări repetate. Eu am făcut asta de 3 ori până acum, de fiecare dată descoperind câte ceva […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.