Cum a fost la #applepietweetmeet

Ieri ştiam că va fi o seară extrem de aglomerată, mai ales că trei hobby-uri au generat evenimente cam în acelaşi interval orar. Am reuşit să acopăr 2 din 3, mai ales datorită Ancăi Duma şi al ei #applepietweetmeet.

Ţin minte ca a avut intenţia încă din iarnă: Dane, vreau să fac un tweetmeet cu plăcintă de mere. Şi aşa s-a născut #applepietweetmeet, iar aseară l-am admirat în toată splendoarea lui, în club Al!ve. Cu scuza clasică la înaintare (Ştii, am şi eu un serviciu), mi-am permis să întârzii câteva minute, dar nu atât de mult încât să ratez main event-ul: plăcinta de mere făcută chiar de Anca. Pentru un moment m-am simţit ca acasă, dar imediat m-am trezit din visare înconjuraţi de bloggeri şi cunoştinţe.

Al doilea hobby care şi-a programat un eveniment aseară a fost FC Barcelona. A jucat împotriva marelui Real şi a învins. Cireaşa de pe tort a fost comentariul referitor la fundaşul central al Barcelonei, Gerard Pique, “prietenul Shakirei”. Pe blog vorbesc destul de rar despre fotbal, mă exprim mai mult în offline despre acest fenomen, dar aş vrea să spun câteva cuvinte despre meciul de aseară:

 – Pedro Rodriguez ar trebui să alerge mai mult şi să simuleze mai puţin;

 – Affelay ar putea să îî ia locul lui Pedro, dacă cel din urmă nu se potoleşte;

 – Jumătate din primul gol al Barcelonei este al lui Affelay;

 – Mi-a plăcut bucuria lui Messi la ambele goluri (cred că nimic nu se compară cu golurile în poarta lui Casillas);

 – Portarii Barcelonei au cel mai îndoielnic caracter din toată echipa;

 – Dani Alves poate să îl joace cu uşurinţă pe Kratos, dacă se va face un film vreodată;

Al treilea hobby care şi-a etalat muşchii aseară a fost muzica. Din păcate, nu am reuşit să ascult Corsten’s Countdown 200. Data viitoare îl voi asculta cu interes, la fel cum voi aştepta şi returul Barcelona .- Real, dar şi #applepietweetmeet.


Comments

One response to “Cum a fost la #applepietweetmeet”

  1. […] să îi fac SEO pe nickname, știe ea care-i) ne-a invitat să degustăm o a doua porție de plăcintă cu mere, iar Apple a organizat evenimentul #letstalkiphone. Putem spune că a fost seara merelor. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.